Verwerken en loslaten, hoe doe je dat eigenlijk? Ook na bijvoorbeeld een ongeluk

In aflevering #3 gaat stress en trauma specialist Alfred Petrie op onderzoek met Bas Snippert: coach, auteur en trainer in het bedrijfsleven.

Bonus:
effectieve perceptie-oefening, om waar je ook bent je zenuwstelsel te kalmeren.

Deze aflevering gaat onder andere over:

  • De impact van stress en trauma in relaties, op het werk en thuis. Over verwerking na shocktrauma, zoals een ongeluk.
  • Over boosheid uiten.
  • Over verbinding op de werkvloer.

Samen gaan ze als stress en trauma specialisten op onderzoek en raken ze vele aspecten van trauma en stress en ontdek je vooral ook hoe je stress en trauma kunt ontladen.

Een openhartig gesprek over o.a.: - Hoe verwerk je te veel opgehoopte stress? Na een ongeluk, na een slechte jeugd of bij continue werkdruk. - Over het verschil en overeenkomsten van trainingen in de gevangenissen vs de trainingen in het bedrijfsleven. - We praten kort over het pad van Bas in het bedrijfsleven en als trauma therapeut in zijn praktijk. Het belang van het lichaam er bij betrekken, voor effectieve therapie. Over de basis van Somatic Experiencing (SE) en het ontwikkelen van SE door Peter Levine. - ‘Organic Intelligence’, Steve Hoskinson Op Spotify vind je meerdere afleveringen van de podcast 'VanShrinkTotShiatsu'. Als coach en therapeut gaat Alfred Petrie steeds weer op bezoek bij collega stress- en traumaspecialisten. Om meer zicht te krijgen op de effecten van diverse soorten therapieën, methodes en wegen naar zelfontwikkeling. Bas Snippert als Coach, Counselor & Trainer at Optimize Me (nl) Stress & Vitality Specialist Bas Snippert bij Expertisecentrum Vitaliteit (nl) 

 

 

Ontvang GRATIS webinar ticket...

Als je meer wilt horen en zien over stress release en hoe Somatic Experiencing werkt? Je kunt nu via dit artikel GRATIS toegang krijgen voor het  webinar 'De Ontmaskering van Stress & Angst'.  

RESERVEER HIER JE GRATIS TICKET

Je vragen en opmerkingen zijn welkom!

Binnen 24 uur heb je zeker antwoord op je vraag. Meestal binnen een paar uur.

Graag informeren we je ook via onze nieuwsbrief over de laatste methodes, inzichten en lichaamsgerichte oefeningen op het gebied van stress en trauma release. 

Bedankt voor je bericht, we doen er alles aan om snel te reageren