Welkom!


Als ervaren trauma therapeut en manifestatie coach deel ik graag deze unieke en effectieve methodes.

Om opgekropte stress en trauma te ontladen. Én om het leven te gaan leven dat je écht wilt, met de best geteste visualisatie en manifestatie technieken.

Alles wat ik deel en toepas in sessies, workshops en met de online cursussen heb ik ook zelf ruim getest (en honderden cliënten met mij) en de effecten ervan ervaren.

Je bent welkom in de praktijk of voor een Zoom-sessie. Maar je kunt ook met de online programma's en cursussen aan de slag.

 

Maar pak hieronder
eerst je gratis e-book...

Waar zullen we je e-book naartoe sturen?

(Dubbel check je e-mail adres, daarop ontvang je de link naar je gratis e-book)

"Veel plezier met deze effectieve visualisatie technieken..."


Ben zo blij dat ik nu met dit boek en ook de online cursus ook met jou de visualisatie technieken van onder andere Neville Goddard kan delen.

In mijn ervaring de meest effectieve manifestatie technieken. Samen met honderden coachings-cliënten en cursisten hebben we de methodes goed getest en hebben we mogen ervaren hoe vruchtbaar deze manifestatietechnieken zijn.  


"En met dé methode om beperkende patronen los te laten."


Daarbij kan ik je ook nog goed helpen om 'oude' ballast los te laten. Gaat het manifesteren nog sneller! Als ervaren Trauma & Somatic Experiencing (SE) Therapeut kunnen we met de SE-technieken alle beperkende overtuigingen en saboterende emoties bij de kern aanpakken en ontladen. 

 

Naar gratis e-book