Welkom bij deze unieke lezing/ mini-cursus!

Voorlopig zal deze populaire lezing niet meer LIVE gehouden worden. Maar goed nieuws: de speciale 'edit' en uitvoering is nu online in première gegaan!

Voor iedereen die het niet wil en kan missen, of er opnieuw fris met deze speciale versie naar wil kijken: de online versie is er! Die is nu meer dan 'alleen' een lezing, het is een mini-cursus geworden.

Voor € 17,50

 

Deze versie is echt een mini-cursus geworden!

Dit is met recht een speciale 'edit' van de opname van de lezing 'Afscheid van Verlatingsangst'. Met alle extra oefeningen en titels is het daadwerkelijk een mini-cursus geworden.

Nu voor de prijs van een lezing: € 17,50!

 

Naar aanbieding & bestellen

 

Hoop dat je er veel mee kunt in je dagelijkse leven. Laat het me weten.


Vriendelijke groet,

Alfred Petrie.
Somatic Experiencing Therapeut (en ervaringsdeskundige)

Naar bestellen

Van Overleven naar Volop Leven!


Met deze lezing, mini-cursus neem ik je mee in een reis naar vrijheid, naar autonomie, naar volledig jezelf kunnen zijn, zonder daarbij het diepe verlangen om een gezonde fijne relatie te hebben aan de kant te zetten.

Dit is een afscheid van verlatingsangst, en zeker GEEN pleidooi om te stoppen met de behoefte aan het hebben van relaties. Als dat al zou kunnen.

We gaan niet alleen kijken naar wat verlatingsangst is, en op wat voor manieren je daar last van kan hebben, we gaan nu vooral kijken naar de oplossingen. Methodes die er zijn om het te kunnen ont-laden.

Om de opgekropte angst en stress ervan te kunnen loslaten.


Deze stappen gaan we nemen:

Heldere stappen op basis van Somatic Experiencing en andere lichaamsgerichte therapeutische technieken:

1/ ERKENNEN VAN DE TRIGGER

2/ WAAR ‘SENSE’ JE HET?   

3/ ‘SHIFTEN’ VAN JE AANDACHT

En een extra stap, een super belangrijke stap…ten minste bij mijn proces en dat van vele cliënten…

4/ HET TERUGPLAATSEN VAN DE STRESS EN PANIEK OP DE TIJDLIJN

 

Naar bestellen

Waarom deze lezing?


'Afscheid van Verlatingsangst' is een lezing met een verrassend nieuw licht op verlatings- en bindingsangst. En daarbij ontdek je hoe je jaloersheid, paniek & angst om alleen te zijn, echt bij de kern aan kunt pakken.

Het zit dus ook tjokvol praktische tips & tricks. Om de angst sowieso in impact en lading te verminderen, maar ook gaan we in op wat je kunt doen als je er wel accuut last van hebt. 

Een lezing waarbij ik je meeneem naar wat de echte wortels van verlatingsangst en bindingsangst zijn. Met een helder 3 stappen plan ervaar je hoe je de wortel van verlatingsangst, jaloersheid, paniek en ‘angst om alleen te zijn’ kunt aanpakken. 

Ik spreek en luister niet alleen als trauma en stress therapeut, maar juist ook als ervaringsdeskundige; “I have been there!” 

Ik wil graag deze aanbieding van € 17,50