Effectief stress & trauma ontladen

  • Effectief door lichaamsgerichte aanpak (juist daar zit de opgekropte stress)

  • Toegankelijke manier om aan de slag te gaan met stress, spanningen, trauma en angsten 

  • Succes door gedoseerde en afgestemde methode om ‘oude’ spanningen en angst te verwerken 

 

Ons zenuwstelsel terug in de natuurlijke veerkracht


Zoals zoogdieren dat nog van nature kunnen. Levensbedreigende situaties zijn voor de meeste dieren bijna dagelijkse kost. Toch is er in het wild nog nooit een hert, tijger of konijn ontdekt dat lijdt aan Post Traumatische Stress. Of last heeft van burn-out verschijnselen. 

Waarom krijgen wij mensen wel last van een teveel aan stress op een bepaald moment. We kunnen er zelfs heftig ziek van worden. Terwijl we als mens-dieren bijna gelijke regulatiesystemen in ons zenuwstelsel hebben als dieren.

Verder lezen 

 

UNIEKE MANIER OM STRESS TE ONTLADEN

Compleet stappenplan nu overzichtelijk online!


Pak je kans om in 6 stappen de essentiële technieken van Mindfulness en Somatic Experiencing te leren, je kunt zo vaak je wilt de inspiratie video's bekijken en de toegankelijke oefeningen doen. 

Bestel nu, als het niet aan je verwachtingen voldoet, stuur je ons gewoon een mailtje binnen 14 dagen na aankoop en krijg je gegarandeerd je geld terug!

 

Van € 179,-

Nu ter kennismaking

149,- 

Meer weten

LIVE sessies

Zoom/ of in Praktijkruimte

 

Wil je liever de 1-op-1 begeleiding van een Somatic Experiencing practitioner, of wil je een live sessie aanvullend op de online cursus: er is momenteel weer plek in de praktijk in Haarlem! En ook via Zoom. 

 

Meer weten?

  

Online cursus

 

Wil je nu echt een keer je verlatingsangst goed aanpakken? Heb je problemen volledig uit je burn-out te komen? Nu kun je vanaf je eigen plek, in je eigen ritme, aan de slag met de effectieve stress release methode: Somatic Experiening. 

 

Meer weten?